ROB BRIK      NIEUWS      HET HOMEOPATISCH MIDDEL       HOMEOPATHIE HELPT      PRIVACYVERKLARING      NEPAL      KOSTEN EN VERGOEDINGEN      PRAKTIJK      JEANET TALENSROB BRIK ARTS VOOR ALGEMENE EN INTEGRALE GENEESKUNDEHET HOMEOPATHISCH MIDDEL

De Geneesmiddelen die in de homeopathie gebruikt worden komen van natuurprodukten.

Planten: de homeopathie gebruikt vele bekende en onbekende planten; arnica, digitalis, pulsatilla, de roos, het madeliefje en veel meer.

Mineralen: alle mineralen worden in de homeopathie als geneesmiddel gebruikt; bekende als ijzer, zink, zilver en goud en minder bekende als osmium en ruthenium. Als gekozen wordt voor een mineraal, betekent dit niet dat u een tekort heeft aan dit mineraal.

Dierlijke produkten: we gebruiken ook enkele dierlijke produkten in de homeopathie, met name giffen van bijvoorbeeld de honingbij (apis mellifica), een uitstekend middel voor allergieklachten, met zwellingen die branden (alsof je gestoken bent door een bij).

De keuze van een homeopatisch geneesmiddel berust op overeenkomst van uw klachtenbeeld met het homeopatisch geneesmiddelbeeld van het gekozen middel.